Re: nincs cím
matgab Előzmény: #763710Elsődlegesen maradnék ingatlanban.
Az lenne jó, ha el tudnám adni egy picit a piaci átlag felett és találnék valamit egy picit a piaci átlag alatt.
Így a viszonylag jó helyen lévő elég jó állapotú 1,5 szobás részben galériázott (de igényesen galériázva én nem is nagyon láttam eddig hasonlóan szépen kialakítottat), viszont 1 emeleti kicsit sötét lakásomat elcserélném egy vagy kicsit még jobb helyen levőre, vagy egy hasonló helyen de modernebb, vagy egy világosabb (utcára néző) lakásra.
Másik lehetőség , hogy veszek az árából néhány garázst, amikkel sokkal kevesebb a macera és nagyobb is a megtérülés (ha jó áron veszi az ember). Legjobb lenne egy helyen 5-10 garázs.
HArmadik lehetőség, hogy egy szép 2. kerületi nagy lakást vennék, egy 3,5-4 szobásat, jó szomszédokkal , jó állapotban, jó helyen.
Tegnap előtt volt egy hirdetés :
ez tényleg nagyon jó árúnak tűnt, úgyhogy tanulva a múltkoriból, amikor megvártam a szombatot és akkor mentem megnézni és a tulaj azt mondta, hogy a két órával előttem lévő érdeklődő elvitte a lakást, szóval tanulva belőle nem vártam meg a hétvégét és másnap (tegnap) estére megbeszéltem az ingatlanossal, hogy megnézem.
Ott állok 7-kor a megbeszélt helyen, hívom az ingatlanközvetítőt, mert nincs sehol. Felveszi majd mondja, hogy "ja nem küldtem egy sms-t, hogy nem aktuális, mert a délelőtti érdeklődő már megállapodott a tulajdonossal".
Nem küldött a gyökér persze semmi sms-t...