Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762552

Egyszer történik valami a telekomban oszt akkor sem hagynak kereskedni és örülni! :-) De ők is loptak, csak nagyságrendekkel kevesebbet(és erről nem nyitok vitát:-). Ebben az országban majdnem mindenki lop, csak vannak olyanok akiknek egyszer elég. Barátaid ugyanúgy termelik az adósságot! Az elmúlt 6 évben 5000 milliárd forinttal (+ kétezer milliárddal amit az mnyp-ből adósságtörlesztésre fordítottak, a maradék 1000 milliárdot felélték) tehát majdnem 7000 milliárd forinttal növekedett az adósság! Több mint 30%-al 6 áv alatt! Kiváló! ráadásul a nemzetközi gazdasági helyzet is fényévekkel jobb mint 2010 előtt volt, ráadásul soha nem látott mértékben ömlik az EU pénz! Ez utóbbinak lassan vége lesz.... Jut eszembe hol vannak a nagyon erősen beígért egyéni nyugdíjszámlák? Nyugdíjvédelmi Gabika felszívódott... Nekem még megvan az MNYP számlám, és ameddig hagyják ezek a xarháziak addig meg is lesz! Orbán a "sportszerűségét" biztosan a focipályán sajátította el. Úgy felrúgtam volna, hogy le sem esik! Én sem neked válaszoltam csak a levegőbe írtam!