Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: A dokikat CSOK-olja Viktor

Ibiza Előzmény: #761911

nem vagy tisztában a fogalmakkal.

Hálapénz az amit utólag fizetsz.. azért mert úgy érzed nincs kellően megfizetve az embered.. és ő ennek ellenére maximálisan elvégezte a dolgát...mindenkinek kellemetlen.

A korrupció ott van amikor elöre adod a pénzt ezzel akarsz többletszolgáltatást "venni".. vagy a másik fele amikor az orvos előre megmondja mennyit fizess vagy másképp nem kér belőled..

A harmadik része amikor az orvosnak magánpraxisa van..egy kis lyukban.. elvállalja a gyógyításod majd az állami rendszer eszközeit használva teszi úgy a dolgát ahogy alapból kellene.. majd a kis lyukban elkéri a pénzed..mintha ott tette volna. Ezt nem lesz könnyű kiirtani..ezért nem érdemes ebbe a rendszerbe pénzt nyomni.. teljes átalakitás szükséges...nem tudom mi a phaszra várnak.

Az összes kis kö-csög celeb meg ügyvéd sportoló..(és a még kö-csögebb politikusok) általunk fizetett többlet szolgálatatást kap.. lehet látni a nyilatkozataikat..lásd pl kósjani.. markos stb.. úgy kezdik "felhívtam xxy professzor barátomat aki azonnal mentőt küldött értem és megműtött..ilyen olyan amerikai/israeli csúcstechnológia..stb stb"..