Re: A dokikat CSOK-olja Viktor
banyaiz Előzmény: #761867De azt is kihasználja mindenkori pol vezetés, hogy maga az orvos társadalom se egységes. Írod, hogy egy része teszi zsebre a hálapénzt, többi miért tűri ezt? Ennyi időn keresztül, hogy ilyen egyenlőtlen a rendszer? Belső reformok? Egy egy ilyen helyen egy főorvos egy akkora Atyaúristen félfeudális rendszernek tűnik.
Jaj a főorvos urat nem lehet zavarni nem tudja visszahívni telefonon mert annyian keresik nem lehet elérni b+ akkor. Nehogy már egy napon vagy pár napon belül nincs 5 perce visszahívjon.
Egyszer egy ilyen fő****nak mondtam mekkora hülyeség nem lehet kórház területén sehol dohányozni. Aztán mintha valami csicskása lennék ott magyaráz nekem minek dohányzom egyáltalán ez a vége a sztorinak. Mondom boldog rövid élet céljával. :) Aztán láttam rajta , hogy majd felrobban , hogy valaki ott kötözködik vele egy kicsit nem rögtön igenis értettem doktor úr igaza van :)
Szóval azt akarom neked mondani, hogy amíg az orvos társadalom ebben a kérdésben nem jut dűlőre házon belül addig azért kívülről is nehezebb ebbe belenyúlni. Nem?