Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Koffein Előzmény: #761587

mindegy, hogy ki engedélyezte, miért nem lépett a felügyelet... mindenki saját maga döntött arról, hogy felveszi, vagy sem. mondjuk ki, a nép többsége spekulált, és vesztett, ennyi!

ez is olyan, mint a részvénykereskedés, ha igény van rá, körülnézel milyen lehetőségek vannak, majd döntést hozol. anyósék amikor autót akartak venni egy részét hitelre vették, ugyanebben az időben anyósék baráti körében ugyancsak autó csere történt, csak dev hitelt vettek fel, anyóség ft-ba, mert mi azt tanácsoltuk, hogy ha kiszámíthatóan akarják fizetni, és nem spekulálni, hogy egyszer több, vagy kevesebb, akkor ft hitel... ezt követően évekig hallgattuk, hogy xy mennyivel kevesebbet fizet a hitelért, így meg úgy, jött a válság, dirr, elszálltak a devizák, anyósék azóta is hálásak, hogy a ft-ot ajánlottuk, mert megmaradt az autó. a közeli barát autója ment a levesbe, hogy a lakás törlesztőjét tudják fizetni... minden adott volt, csak a megfelelő kérdéseket kellett feltenni az ügyintézőnek... én is akartam felvenni dev hitelt, de garantálni nem tudta egyik bank se, hogy x összeget nem haladja meg. ekkor elköszöntünk egymástól és más megoldás fele néztem... valljuk be, hogy k sokan úgy kaptak, vettek fel hitelt, hogy nem volt rá keretük, mert autóhitel, lakáshitel, karácsonyi aji hitel, nyaralásra hitel, fene tudja mire hitel, de jól megy, majd dirrr... most meg a táblát emelgetik itt, ott, mert mindenki hibás, csak önmaguk nem! miért is lennének hibásak? ha elmondtak volna mindent, akkor is felvették volna, csak nem merik saját maguknak sem bevallani... így marad a szájtépés, anyázás, felelősség áttolás valaki másra, csak nehogy mi magunk legyünk a felelősek... brrr