Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Koffein Előzmény: #758703

Itt nincs szolgáltatás, felhígult, csak ugatnak, lehúzni akarják az utast, ha buli negyedből akarok menni kosztolányiig, akkor már 20-30perc, mire sikerül egy taxist találni, pedig sorakoznak a szórakozóhely körül. Dolgozni nem akarnak, csak a nagy pénzt leakasztani. Ha nagy nehezen találok egyet, az is kerülőúton akar vinni, mert azt hiszi, hogy enyhén becsiccsentve nem ismerem az útvonalat... volt olyan eset, hogy a párom sms-t írt éjszaka, hogy menjek le elé, mert olyan taxist küldtek, hogy egész úton megjegyzéseket tesz neki. Másik eset, autóval szűk utcába, folyamatosan jobb kezes utcák, hátam mögött jön egy taxi, én lelassítok, jobb kezes utca, ha jön autó elengedem, villog dudál, piros lámpánál kiszáll elkezd utagni, hogy mi a fenéért nem tolom, amikor villog...

Meg a taxis vizsga is egy kalapshitet ér, megkérded, hogy honnan kezdődik az utcák számozása? Akkor az öreg taxis azt mondja, hogy a dunától kifele, az új nyikhaj azt mondja, hogy nem tudom. Rákérdek, hogy hogy ez tananyag? Vihog, hogy akkor ezen az órán, akkor hiányozhatott... A szolgáltatás a béka segge alatt van... :)