Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #758649tény taxisokat sok dolog köt..sárga autó bankkártya olvasó..megemelt biztositás taxis bérlőm anno felmondta garázst mert jattból nem tudta összeszedni 2nap alatt a havi bérleti dijat.. szidta a bankkártyával fizetőket mert pluszba nem adnak jattot.
Magas volt a benzin járt a szájuk..most nem mondják..ej de alacsony a benzin csökkenteni kéne.
Akkor lesz gond ha uberrel lesz valami halálos vagy rokkantos baleset..nem tudod ki mellé szállsz be..
Régen a taxisok imerték a várost az éjszakát nagyon jól vezettek... ma ennek pont az ellenkezője.. ráadásul bunkók mint állat.. Én pl már soha nem engedek be taxist magam elé.. egyrészt mert barom mind másrészt csak szivok velük fék gáz fék gáz..egyszer totyog egyszer meg szalad..megáll az út közepén és ugat ha szólok..
Eddig is utálták őket ez nem segit.. de mondom..ilyet nem lehet..segitem a jogellenes viselkedést..kormányzati szintem.. ez nagy butaság..
ide vezet a kommunista gondolkodás..mentsük meg ezt azt..vegyünk a népnek hűtőt mosógépet..
Legyenek magasak a bérek kevés költséggel..utána mindenki eldönti mire költi..