Re: nincs cím
Margaretta Előzmény: #758068Köszönöm, megnéztem ezt is. Nagyon megfelelne ez is.
Jó, hogy eszembe jutott megkérdezni titeket, mint ahogy az ügyfélkapus bevallások előírásainál is. Soha nem felejtem el, hogy küldted a linket, amivel az ótvar XP-vel is tudok továbbra is bevallani. Tudom, hogy pengeélen vagyok ezzel is, de mint írtam az előbb, ha még valamilyen frankó újítás jön ezen a téren, mi inkább befejezzük a cégtevékenységet. Nem tudom, hogy hányan vannak ebben a felállásban, hogy családi cég tulajdonosa könyvel, biztosan kevesen vagyunk ilyenek. Kevesen vállalják fel, hogy elvégezzék a mérlegképes könyvelői képzést és utána évről-évre nap, mint nap bújják a törvényi változásokat e téren és részt vegyenek ugyanazon továbbképzéseken, mint pl. az 50 céget könyvelő cégek alkalmazottjai. Én szinte az elsők között küldtem be az ügyfélkapun bevallást. Az összes gyermekbetegségét átéltem úgy, hogy az apehosokkal és a nagycégek könyvelési osztályvezetőivel telefonos kapcsolatban voltunk folyamatosan.
Vagy például az efert is talán én kezdhettem el az elsők között, mert akkor is sokat kellett telefonálgatni. Mikor a nav-nak telefonáltam, hogy nem működik, még a magasabb helyen lévőknél is el kellett magyaráznom, hogy mi az efer , mert nem tudta:)