Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Stef Előzmény: #757454

Mindenki szeret nagyot mondani, jó nagy számokat. Senkinek ne higyjél, még nekem sem! Viszont ha már kérdezted megpróbálok tárgyilagosan válaszolni mit látok.

Chart: https://www.tradingview.com/x/e11h3hCt/

Komment: tipikus harmadik hullámban vagyunk, mely erős, gyors és az indikátor kép is visszaigazolja. Ennek a végét $98.85-re vártam onnan fel egy sekély visszateszt a $101-105 tartományba. A tegnapi gyertya ezt most kezdi felülírni.

Olyan szinten kezd a megnyúlás jelei mutatkozni, hogy a harmadik hullám végére a $85-90-es tartományt látom mint elsődleges célt. Innen egy sekély visszateszt $92-95-re majd tovább le valameddig... hogy meddig azt akkor lehet számolni ha készen van a visszateszt.

Scenario 1: most azonnal fordul és itt volt a 3. hullám vége, utána $105 majd $85 (piros nyilak)

Scenario 2: megy még tovább valameddig... nem tudjuk pontosan meddig hiszen folyamatban van! Talán $85-90 megfogja, utána vissza $95, később ki tudja meddig.

Scenario 3: most azonnal lemegy $72-re, onnan meg majd meglátjuk (iszonyat kicsi esélye van szerintem)

Amit látok az pedig hogy a csatornából erőből kiugrott (3. hullám jelleg) és nem fog azonnal fordulni. A 2-es verzió lehet a befutó.

De! $50-et most bemondani... persze, mert shortolja... álomkép.

Remélem a fenti beírást senki nem veszi komolyan és kezd el ez alapján ötletelni vagy netalán kereskedni!!! Ez csak elemzés. A kereskedés az más!

Egy tapasztalt öreg rókától hallottam: az elemző azt nézi mi történhet meg, a kereskedő hogy mi történik