Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

phiona Előzmény: #754037

Amit írsz az „energiamezős” elmélet. Nehéz röviden leírni de a lényege: Isten más néven az energetika, az energiák összessége, mindannyiunk összessége. Amikor kihasad 1-1 egyed az ő „gyermeke” belőle van, mind isteniek vagyunk :-) De a közösség része is, ezért van h ha lemegy a szintünk kapunk „segítséget”. Gondoljuk h elhunytunk segített akár, és nem is kizárt hiszen ha a lélek halhatatlan valahol közben elvan… Az egész puszta megfejtetlen fizika, a plusz-mínusz mágneses pólusok (vö Isten-Sátán harca, menny-pokol stb) és az emberi energiák megfejtetlen alapja, áramlása… Ahogy születik, ahogy ad, ahogy megtagad, ahogy szeret és ahogy elmegy a lélek… ahogy a testet a beteg lélek betegíti meg – mindmind energetikai játék. A dolog annyiban bonyolultabb h köldöknézősen aszisszük h van a szakállas bácsi itt a Földön nekünk v a többi, de mi alapon zárjuk ki h van más „lelkes” lény is az univerzumban? Sztem a földi vallások távol állnak a megfejtéstől, mind. És nem is fejben kell megfejteni, hanem hagyni… Igen, az univerzum aktív lénye vagyok épp… és élni jó. És programozott géppel jöttem h jót tenni, sok napi segítséggel is – más meg nem. Ez az érdekesebb, és itt vissza az energetikára és a pólusokra :-)