Re: nincs cím
matgab Előzmény: #751988igazából Elek belépője is bőven befújható 11-es volt Kádár lerántásnál pedig csak azon lehetne vitatkozni, hogy már a szabálytalanság a 16-oson kívül kezdődött, de azt is 10-ből 8 bíró befújta volna.
Óriási mázlink volt végig, hogy ilyen alibi futballal találtunk egy véletlen gólt egy kapushibából. Most kivételesen nem Király betlizett hatalmasat. Mellette norvég kapufa és 16-0-ás szögletarány.
Aki messze kilógott a mezőnyből pozitívan nekem az megint Németh K volt. Úgy látszik az USA tényleg jót tett neki és önbizalmának. Lehet, hogy usa stábra lenne szüksége a magyar válogatottnak??
Ügyes volt még Nagy -Némethtel az egész meccs egyetlen élvezhető 30 mp-ét hozták le, a 2. félidőben, amikor cicáztak kis területen a norvégokkal.
Magához képest Guzmó is jó volt és Gera, talán Elek is (bár ő azért nemzetközi szinten nagyon lassú és darabos mozgású).
Kleinheisler... Az első negyed órát nem láttam, csak a gólját, utána én nem láttam olyan kiemelkedőnek, de azt írják, hogy addig jó volt utána elfáradt. Az egy külön sztori, hogy Magyarországon egy fiatal srác karrierjét hogyan akarja tönkretenni egy klub, azzal , hogy ebben az időszakban, amikor nagyon sokat számít, hogy játszik-e vagy sem.
Szalai egyértelműen borzalmasan lassú, ügyetlen volt, Dzsudzsi eléggé maga alatt teljesített Lovrencsics jobb volt.
És persze kva nagy mázli, hogy a no roxa áj-ba sehogy nem lehet betenni a Kleinheisler nevet...:-D