Re: nincs cím
matgab Előzmény: #743907A legszimpatikusabb részvényem most a Richter.
Igaz még beker ár alatt, de nemsokára jön az új gyógyszerről a jó hír és szépen lassan stabilan emelkedik. Az ilyet már szeretem!
KORS is úgy néz ki, hogy kezd magához térni. Kár volt 47-nél venni, 37 alatt jobb lett volna. Na mindegy, megy még 10%-ot és már jó lesz.
A PKO nagyon mélyről kezdett el megint felfele araszolni, de még nem tört ki az eső csatornájából sztem, de talán majd most... Mondjuk ez a deviza marháskodás a választások miatt nem jó neki mostanában, de hátha a legrosszabb verzió már beárazódott. Mindenesetre itt valszeg még sokáig tulaj leszek.
Rafi: Setét ló. Csődbe csak nem fog menni nem sokkal van beker ár alatt, hátha elkezd előbb utóbb kitörni.
Graphi: beker ár környékén imbolyog. Sok fejlesztés, éledő irodapiac, kicsi forgalommal. Remélem szép lassan araszol tovább felfele, csak nehezen bírja a faktort...
Seadrill: Hát itt a 12,8-as vétel el lett cseszve. De az olajárhoz képest sokkal nagyobbat esett. Mielőtt csődbe menne, csak lesz még egyszer 80 USD az olaj egyszer... Na ott majd eladom...
Gamestop: Megvolt a szokásos faktor esés -10%, azóta nem tudja mit csináljon...
Apple: Nem rossz cég ez, csak ezt sem 126-on, hanem 96-on kellett volna venni...
Rank progress--- Na itt hosszú távú befektető vagyok. Életem 2. legrosszabb befektetése... (Estart-t nehéz überelni)