Re: nincs cím
Röné Előzmény: #743652ok, nem tudtam... :)
Az tuti, h nem egyforma eséllyel indulnak az emberek, de, aki nagyobb eséllyel is indul, az később elzüllhet és ugyanígy , aki 0 eséllyel indul, az kitörhet... tehát az esély megvan rá mindenkinek... és mindenre, de hiába van meg az esély, ahhoz h kitörj nem mindenki tudja magától elővenni a képességeit... és ezért kell Isten, h majd ő segít :) én tapasztaltam már sokszor Őt... nem mondom h mindent megadott nekem,amit kértem tőle... gondolta az úgy se jó nekem, Isten senkinek sem akar rosszat, sőt... Isten maga a jóság és a szeretet :) És különben is , aki Őt követi, az nem feltétlen él nagy lábon, sőt épp ellenkezőleg... inkább a szegényebb réteg hisz benne, és nem azért mert az egyetlen menekülési útvonal a szegénységből, hanem mert a szegényebbekben még inkább van szeret és hit... és azok mindig jószívűbbek, mint egy tehetős... És Jézus is szegény volt... :) De ezt neked nagyon nehéz elmondani, h mi miért van, mert én sem tudom annyira, és te amúgy is hitetlen vagy és nem tudnék veled mit kezdeni.... :)