Re: Cumania
Ibiza Előzmény: #741828senki nem tudja kik ezek..mennyien jöttek mennyien mentek el..miket hoznak vagy hoztak be.. fegyvereket robbanószereket is hozhattak.. ha lesz egy robbantás a keletinél vagy egy nemzeti ünnepen..egy plázában..akkor te/ti visítasz majd a legjobban azonnal keressék meg a tettest..ha nincs meg tíz perc alatt akkor a zorbán monnyon le.. mert kb az orrotokig láttok...orbán bármit tesz semmi nem jó..ha betartja eu előírást akkor ezen nyávogtok..ha nem akkor meg azon..ezért leszárja (joggal) ki mit ugat..teszi amit gondol.
ellenzék azt ugatta orbán túlfújja a menekültkérdést.. szegedi paraszt polgármester még nem is látott olyat mondta.. miközben már hemzsegtek akkor is...tóbi is ezt ugatta a parlamentben...a zorbán a lopásokat palástolja a menekültekkel..most tök mást ugat.. ennyi szar embert még nem látott a parlament...pedig volt ott egypár.
elismétled amiket írni szoktam..most is..
Én mondtam éjjel 5 vonat a határig..ott kis uticsomag és arra tessenek menni.. és nem fogadunk vissza senkit..
A menekülttábor 5 ágyas elég..és sopronkőhidára kell rakni..csak estére kell visszamenni..térkép a recepción..és a kocsmában.
de akkor ne csodálkozz ha dúzzognak az euban.. mondjuk mindegy mit csinálunk..akkor is duzzognak.