Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #741626

erő ellenerő.. nem háborús vagy harcias vallás az iszlám.. a cionista erőknek nem kellett volna húzogatni a bajszukat..és amerikai kutyájuknak felbolygatni az erőegyensúlyokat.

Nem tudom miért ne lehetnének tematikus országok.. látjuk hova vezet a libsi csürhe előretörése.. a hagyományok a szokások megkérdőjelezése.. az értékek nevetségessé tétele ezeket az erőket szabadítja el..

Nem tudom miért ne lehetne iszlám állam vagy ország.. az iszlám maga nem szélsőséges..

Hol van az megírva csak a keresztény a szép..vagy a libsi..

Szíria szerintem kisérleti terep..én azt gondolom kétfelé oszlik..lesz egy iszlám országész és lesz egy világi.. korábban írtam erről a véleményemről..

Leng az inga..most a szélsőségesek törnek előre.. minden háborúban ez van..agresszió...kegyetlenség...és amit bírsz megszerzel elfoglalsz..utána lehet lassan tárgyalgatni..a baj az ilyenkor 2 generációs sérelmek kerekednek.. 50év..

lásd a zsidó államot..tárgyalgat..felrúg..húzza az időt..és addig sem róla beszélnek amíg az iszlám szélsőség van a tv-ben... miközben ensz határozat van kotródjon vissza a helyére a paraszt..