Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

prospero Előzmény: #740786

Nem erről van szó szerintem. Hanem arról, hogy ez egy üzenet a menekültek felé, hogy erre ne gyertek. Széllel szembe nem lehet pisilni, azaz amíg Eu tehetetlenül nézi ami történik és közben magatartásával erősíti a bevándorlást, nyilván nem fogja megoldani a helyzetet Orbán, sem népvándorlás megindulásának okait, de arra rá lehet bírni egy részüket, hogy kerüljék el az országot... szerintem ez a maximum amit ebben a helyzetben el lehet érni. De ha azt kommunikáljuk, hogy a határ nyitott, gyertek nyugodtan, majd szervezünk Nektek vonatokat Ausztriáig akkor pont ellentétes a pszichológiai hatás, közben nem lehet tudni a többi ország mikor zárja le a határokat, a menekültek akiket mi hívtunk ide meg itt rekednek....szerintem Orbán jól csinálja, a többi eus országnak hasonlóképpen kellene, csakhogy őket akadályozza a ballib konzervatív megosztottság és tekintettel kell lenniük a bevándorolt állampolgárokra is mint szavazóbázisra...kb. mint nálunk a nyugdíjasok mint szavazóbázis, kb. annyira bénítja a nyugati politikusokat a bevándorlók magas aránya.