Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #728775

Kint voltam a Szigeten, hetijeggyel. Tényleg jó a Sziget, ha nem is a hét minden napjára, de 3-5 estét, délutánt simán kint lehet tölteni.

Mondjuk féláron vettem, úgy jobban megérte, de teljes áron, csak a külföldieknek való a jegyár.

Igen, azt már tudjuk, hogy ez a Sziget már messze nem az, aminek indult , hogy a csóró gyerekeknek is kell egy hét együttlét. Már nem 300 huf a napijegy, de az előadók is komolyabbak. Ami régen szerethető és amatőr volt, az ma már a profizmusról és a pénzről szól.

Ami tetszett nekem:

-Robbie Williams koncert nekem bejött az egész showal együtt.

-A külön sátrak, programok.

-Viszonylag tisztaság volt, ahhoz képest, hogy milyen emlékeim vannak a régi Szigetekről,

-bár többen voltak, mint régen, mégsem volt olyan iszonyú elviselhetetlen tömeg, mint a 6-os villamoson (nem úgy , mint régen)- de az is lehet, hogy csak korábban jártam idén haza és a főbulizók akkor még aludtak?!

- a Wc ügyben sem volt gáz, bár azért örültem, hogy van VIP WC is, ahol kifejezetten kellemes volt a dolgunkat végezni (elrettentő példa itt is volt (a vájú piszoárnál az első nap az ember kezére/nadrágájára verődött vissza a vájúból(!) vagy néhány wc eltömődött a két szabadban meg 10 percig várni kellett, míg a kokósok kikászálódtak...)

Gyenge dolgok:

Úgy a nagy koncertektől nem voltam elájulva, a magyarok között agyonsztárolt Avicii helyett bekapcsolhatták volna a Class Fm-et is akár, (vagy csak én nem vagyok olyan zenei mogul, hogy érezzem azokat a keveréseket, átvezetéseket, számokat? ez is lehet. Mindenesetre egyáltalán nem értem, hogy mitől lett sztár ez a csávó.) vagy a Kings of Leon-nál sok unalmasabb rock bandát nem hallottam még.

Drágán mérik a kajákat, piákat. Pl. nem értettem, hogy a Jack Daniels-t mint akciót hirdették úgy, hogy ha vödörben iszod 3*4 JD-t + egy kólát, akkor az 5100. Én meg rájöttem, hogy ha 4*4 JD-t iszom, egy kólával vödörben felszolgálva-de nem akciósan- akkor az 4650 (4*1050+450).

Na ezzel aztán sikerült összezavarni szegény bárpultosokat, akik ezért az adagért mindenféle számot mondtak, mint ár 4650-tól 6800-ig...

De ezeket nagyjából úgyis mindenki tudja, a Sziget nem erről szól.

DE amit kifejezetten gusztustalannak éreztem, hogy a nagy SZABAD Szigetelésben, ahol a látogatók kb. 70-80% amúgy is külföldi, folyamatosan nyomták a kormányt szídó szövegeket. Pedig ez ugye ifjúsági találkozó, nemzetközi találkozó, kulturális találkozó...

Ráadásul a kormány kva sok pénzzel támogatja őket...

http://index.hu/kultur/zene/fesztival/2014/08/15/a_sziget-birodalom_kapta_a_kulonleges_allami_tamogatast/

Ehhez képest a nagyszínpadi emelvényről a mikrofonba üvölti angolul a csávó, hogy utáljuk a szar kormányunkat...(we hate our shit governement...)

Valamint a varieté sátorban előadott transzvesztita show keretében (na, mondjátok hogy kirekesztő vagyok!), a német (!) hímnős műsorvezető kezdi el elemezni a magyar politikai helyzetet a bevándorlók kezeléséről, hogy nekünk hogyan kéne kezelni a bevándorlókat...

Hát kapja be, ne küldjék vissza hozzánk őket ők!

Másrészről azon egykori gyarmatosító nyugati országoknak kellene az egész bevándorlási cirkuszt vagy így vagy úgy megoldania, akik többszáz év alatt tönkretették a tradicionális afrikai /ázsiai társadalmakat, kultúrákat, és több száz éve folyamatosan rabolják ki a mai napig ezen országok nyersanyagkészletét!

És élnek mai napig is jól ezen rablások következtében és vitorlázgatják be luxusyachtjaikon a mai napig a fél világot!

Oldják meg a kérdést, vagy a javak és azok hozamainak visszaadásával, vagy vessék be a gyarmati hadseregeket, ahogy korábban is a vadak ellen!

Ennyi. Nekünk semmi közünk ehhez, mi az elmúlt 800 évet eddig is azzal töltöttük, hogy Európát védtük, hol a tatártól, hol az oszmántól, hol az oroszoktól...