Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #736766Én olvastam, eljöttem nyaralni elötte sok dolgot lezártam...előkésztettem...nem volt időm reagálni.
Ez a hagymahéjas dolog a kompromisszumkészség, üzleti tárgyaláson is alkalmazható, elmondjuk mik azok amikben egyetértünk, ez utána horgonyozva lesz az agyakban utána a különbségeket kell megoldani. A konstruktiv csapatban gondolkodás alapja.
Változtál..tény..nem volt valami halálközeli élményed? Komolyan kérdem.
Irtam ezerszer amig a politikusok (a pénzügyi hatalmak) megosszák az országot..és az emberek elfogadják ezt..polarizálódnak...a barikádokra lehet őket szólitani addig.. nem jutunk elöre.
Szabadságra hoztam két könyvet, meglepődtem. egyik .kiyosaki a Gazdagok összeesküvése..
Olvastam pár könyvét, nagyon nem birom a ****it.amcsiknak iródott könyvei szájbarágósak...vontatottak.. de elolvastam mert érdekelt a téma..
Szóval ez a könyve nagyon érdekes.. még az elején tartok de simán leirja amiket én gondolok... a pénzügyi világról.
- nixon 71ben leveszi a dollárt az aranyfedezetről ezzel teremtve meg a korlátlan hitel lehetőségét..
- utána kötelezték a nyugdijalapokat a nyugdijasokat fektessenek be tőzsdén...másképp nem tudták jogszerűen elvenni tőlük a pénzt..
- azok igérik megoldani a válságot akik az okozták...
csak pillogtam.