Re: nincs cím
Boby. Előzmény: #735290Én végigcsináltam ezt a 25 évet.Abban igazat adok,hogy az utolsó hét êv volt a lagsz@rabb,de ha jól meggondolom, akkor az előtte való években sem voltak ideálisak a feltételek,csupán több kiskapu,több szlalom lehetőség volt.Olyan,hogy egy egyszerű ember szemével átlátható adó- és szabalyrendszer,az nem volt soha.Gyakorlatilag az állam részéről mindig azon ment az agyalás,hogyan lehetne még többet elszedni,hogy a h*lyéknek ne tűnjön fel.Aztán meg kampányszerűen,mindig elindították a bírságoló szerveket,akiknek természetesen mindig a kisembereket sikerült megtalálniuk.Amikor mindez nem volt elég,akkor kitaláltak a háziorvosod mellé,egy üzemorvosi pénzleadót - természetesen nem az orvos gazdagodására -, vagy csináltass új működési engedélyt, vagy társasági szerződést,vagy mittudom én.Kamara be,kamara ki,majd megint be,a rendőrök reggelente rá voltak állítva a melósokat szállító kisteherekre,mi számít költségelés szempontjából teherautónak,mobil számlák költségelése......,sorolhatnám napokon át.