Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #732639

Én nem vagyok nyomtatóló.. több dimenzióban mozgok.. amelyikben vagyok azt igyexem rendesen csinálni..

a család a barátok..a társadalom..

az élet a természet..a pillanatok..és a nagy összefüggések..esztétika..

a munka..az alkotási vágy

ezek súlyozva vannak.. de sok esetben egyszerre történnek..

50 körül azt látom mindenkinek van egy adott energia mennyisége..életenergiája..ez csökkenhet és töltődhet..ezt az energiát használod az életedhez a munkához..ebből adsz..ez egyénenként változik..

Ha sok marad benned akkor felemészt eléget..ha sokat használsz beteg leszel..

Ha nagyon szeretsz akkor úgy adhatsz, hogy nem fogy le az energiád.. mint ahogy a buddhisták mondják..a gyertya lángja nem lesz kisebb ha meggyújtasz vele egy másikat..de lehet csak azért mert adtál és kaptál is..

Annyit várok el másoktól amennyit én magam megteszek..

Azt gondolom tisztességes vagyok..Mindenkire van pár percem és segitek azokon akik megérdemlik.nem szemetelek, szeretem és tisztelem az állatokat a természetet..annyit veszek el amennyire szükségem van.. amit elveszek a természetből..azt 100%-ban felhasználom..nem vagyok hajlandó hazudni..(hazugság az amivel előnyt nyerünk..amivel megúszunk valamit) füllentés az más..csak példa.. anyukám megcsinálta kedvenc süteményem.. beraktam csomagtartóba.. ezer dolgom volt és ott maradt..egy hét múlva találtam meg..ki kellett dobni..kérdezte milyen volt?..nem akartam megbántani. mondtam finom de majd legközelebb.

De ha kell kemény vagyok..ha betámad valaki akkor meglátja..ha a családot akkor ott keménység van.. meg kell húzni a parasztoknak a határt..abból értenek.