Regisztráció Elfelejtett jelszó

heti gasztro

joepappa

Tegnap a Bock Bisztróban vacsoráztunk, nagyon kellemes élmény ajánlani tudom mindenkinek. Előételenek tatár volt ezt egy kicsit újragondolták, nekem nem jött be olivás valamis tatár volt nem is jegyeztem meg, nem az én világom, a tatárból a csak húst szeretem. A főételnek Bárány combot fogyasztottam vargányával és szarvas kolbásszal, hozzá házi savanyút. Az ital Bock Cabernet Franc volt itt semmit nem kell mondanom csodás ital. A nagyon érdekes része a desszert volt. Bizar fagyi válogatást ajánlott a séf, kolbászos, paprikás, és kávés dohányos fagyit. A kolbászos egy vanalifagyi volt enyhe kolbászos aromával amit darált szírított saját gyártású házi kolbásszal értek ez le volt öntve marinált paradicsommal dúsított barack lekvárral, nagyon érdekes és nagyon jó volt. A kávés fagyi olyan kévé és vanília ízú volt és dohánnyl bolondították meg érdekes csípős utóíze volt ez izlett a legjobban. Az utolsó a papírikás fagyi volt. Ez őrölt fűszerpaprika és málna fagylalt keveréke volt és ezzel nem bírtam mit kezdeni, egyszerűen nem tudtam mire vélni. Én egy egyszerű kalocsai legény vagyok amikor őrlik a paprikát akkor a fél város beteríti a frissen őrölt paprika jellegzetes kellemes illata, na olyan ízer volt a fagyinak mit az az illet! Ez nekem nem jött. Az asztalársaságnak viszont ez jött be legjobban. Mégeszszer csak ajánlani tudom.