Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #722759Mint már írtam, itt az a lényeg, hogy az MNB szűzkislányként távozhasson a történetből..ami nem biztos, hogy összejön nekik mert nagyon sunáznám ezt az MNB-t :-) A 100 Mrd az le van sz@rva. Az tetszett különösen, hogy Vitya azt mondotta pénteken, hogy törvénymódosításra, stb van szükség, hogy végre meglegyen a megfelelő jogosítványuk...
Hétvégén utánajártam egy kicsit a kérdésnek, oszt kezembe került egy teljesen hiteles forrásból származó "jegyzőkönyv" ami az MNB legutóbbi BC-nél történt ellenőrzéséről szól(itt-ott egy kicsit talán kiszíneztem:-)
MNB: Jó napot kívánok. Jöttünk ellenőrizni, szeretnénk megvizsgálni, hogy nem rejtőzik-e maguknál az asztal alatt néhány sz@ros palacsinta!? (itt elkezdtem gyanakodni, hogy Lupin kolléga külsős tanácsadó lett az MMB-nél.
BC: Jó napot kívánok, de mondhatnám, hogy inkább viszont látásra. Mi olyan szegény népek vagyunk, hogy nemhogy palacsintát nem láttunk az elmúlt években, de még sz@rt sem. (asztalunk meg sosem vóóót)
MNB: De nekünk minden körülmények között sz@ros palacsintát kell keresnünk a nem létező asztaluk alatt...
BC: No, mutassa csak a jogosítványát!
MNB: Imhol la!
BC: Óóóóó drága MNB-s testvéreim, ez a jogosítvány nagyon kevés(ráadásul le is járt) szóval húzzanak a pics@ba, oszt máshol keresgéljék azokat a sz@ros palacsintákat.
Ennyi!