Re: nincs cím
matgab Előzmény: #722099az biztos, hogy én is voltam ilyen ellenőrzésen, még BIG4-osként a PSZÁF megbízott minket (még jóval Kulcsár ügy előtt, hogy ellenőrízzük a KH-t. A PSZÁF ezért gondolom jó sok pénzt fizetett nekünk és kiküldtek oda minket, mezei könyvvizsgáló tanoncokat, akik semmilyen banki/brókercég audit tapasztalattal nem rendelkeztünk és végig kellett mennünk egy ellenőrzési listán, amit mi magunk sem értettünk teljesen, ráadásul a mögöttes szabályozó jogszabályokról meg fogalmunk sem volt (a managernek sem nagyon) és úgy végeztük el az ellenőrzést, hogy mi magunk sem értettük, hogy hogy áll össze az egész rendszer.
Azt láttam, hogy még a házipénztár könyvelése sem stimmel, de a nagy képet asszisztensként végképp nem láttam át...
Ha jól tudom nem is igen lett megállapítva semmi lényeges. A PSZÁF fizetett, Kulcsárék meg jól elvoltak. Én meg az ellenőrzés alatt nézhettem az ingyen real adatokat a monitorokon - akkor szaladt fel a synergon 850 fölé, napon belüli 10-15%-os plusz minuszokkal...
:-)