Re: nincs cím
Zotya32 Előzmény: #721610olvastam a pf-et most kora este... hát ott mindenki megőrült....
Nem hinném, hogy a piacra menne. Egyrészt miért is? Amíg nincs felszámolás, addig a Buda-cash zárolva van, tehát Opimus rv-t sem adhatnak el. ők már amúgy sem, maximum a kirendelt felügyelet. De ők sem hülyék, ennyit nem lehet eladni, és ha igen akkor mi lesz a megtérüléssel? eladják 1 ft-ért? pl: 225 millió helyett 15 millióért? nem hinném. Ilyen esetben logikusan lesz valaki aki megveszi reális értéken, tőzsdén kívül. Másrészt az apportált vállalatokban nincs Buda-cash tulajdon ma már. Őket nem tudják leállítani.
Tehát a bevételek jönnek, dolgoznak az emberek. Nem értem az őrjöngést ami megy 2 napja odaát, hogy miért és minek? Elvileg nagy tudású, régi tőzsdések írnak és mint akik nem ismerik a szabályokat, a cégek, részvényesek viszonyait, kapcsolódásait, írnak nagyobbnál nagyobb ökörségeket...
mindegy, ezt befolyásolni nem tudjuk, majd az idő eldönti. Ha lenyomja a pánik bőven 10 alá, akkor én szerintem ráveszek, mert úgy ítélem meg, hogy az Opimus közel sincs ekkora kapcsolatban ma a buda-cash-el, mint ahogyan azt a tőzsde most árazza....