Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

tozsdenyul Előzmény: #718691

Nem lett egy követője sem, pusztán azt mondtuk, hogy aki szerint ma Magyarországon, 2015 elején, 7% alapkamatot tartana bárki, az nagy hülyeséget beszél.

Ezt persze te nem fogod elismerni, mert érzésem szerint még egyetlen egyszer sem írtad le fórumba, hogy tévedtél, az személyiséged nagyságába nem fér bele :)

Te inkább tartsd zseninek és kövesd Matót, aki a vacsoraasztalnál kotyogja el a piac szereplőinek mi lesz a következő lépése a nemzeti banknak :)

Követője legfeljebb neki van itt a fórumon, mondjuk nem is csak te, és nem is egy, de persze itt azt is sokan gondolják, hogy zsidó pénzemberek kényszerítik ki a svájci jegybank lépését, meg az USA veri le az olaj árát, hogy kicsinálja putymót. Ilyen társaságban lehetsz te okos, de azért a 7%-ra egyszerűbb lett volna azt mondani, hogy oké, túlzás, de a lényeget érted, nem?

Én értem, hogy nem jön be Simor, és meg is értem hogy miért, de értelmesebb párbeszédeket is folytathatnál, ha nem állandóan az lenne a lényege minden hozzászólásodnak, hogy a másik a hülye és kész, mert te kinyilatkoztad.

Mató majd akkor fogja igazán megmutatni, hogy zseni vagy félnótás, ha elindul a cirkusz az EU-ban. Az minden hibája ellenére elmondható Simorról-Bajnairól, hogy egy válságon áteveztek durva krach nélkül.

Majd ha erre Mató is képes lesz, akkor zsenizd le, addig én még várnék ezzel.

Nem tudom ki mit lát előre, de azért nemsokára lesz itt állampapírpiaci, meg kötvény krach, pszeudoállamcsődökkel.