Re: nincs cím
Spade Előzmény: #718548"Simornál is 5,5% volt már a kamat"
.
Nagyon vicces vagy :) ezen jót röhögtem. Simor egyzser se szavazaott vágásra, mikor 7%-ról elkezdték a kamatvágásokat a 4 adaptált külső taggal, nézzél már egy kicsit utána úgy látom te is kedveled a fotók utólagos retusálását :). Szal a 7% nem baromság simor szerint az volt az öröm bódottá :)
"Nem tudom milyen kártérítésről meg jogi kifutásról beszélsz a végtörlesztés, visszamenőleges törvénykezés rendszerében... "
Attól h nem tudod még lehet. Olsvassál már vissza h milyen lépések történtek meg a devizaügyben meg nézd meg az időpontokat és utána képbe kerülsz, nagyjából leírtam. A trafik mutyit is elmeszelte az eub, az se tünt fel ? :) Persze sokan mondták a devizahetel megoldást Bajnai is vagy 50-szer amíg ME volt aztán nem csinált semmit miközben a frank árfolyama 180-ról 210-ig szaladt. Amit írsz a devizahitel casről az szimpla hülyeség :)
Ezért hiteltelen az ellenzék is mert ami jó, azt el kell ismerni ami meg nem azt nem, nem mindefélét összemosni.. és persze mindez matot se jogosítja fel h 200 yardot elszórjon.