Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #718528

Ez elég zöldség nekem..ha étterembe mész akkor nem a szakácsot hanem az éttermet dicséred..ezt a szakácsot ez az étterem vette fel.

Mató a jegybank függetlensége miatt nem kormánytag...és nem gondolom ne konzultálna Orbánnal..

Anno én mondogattam zseni a Mató..rá is ugrott erre sok szimpla ember..

Volt és van is mit helyrehoznia Orbánéknak..egyensúlytalanságok veszélyben lévő eus támogatások..persze ellenszél..eus eljárások eus parlamenti akadályozás a komcsilibsi hazaárulókkal szövetkezve..

Az egészségügy és a nyugdíjrendszer átalakitása nem akaródzik..pedig többen fizetnének ha látnák nem hiába fizetnek.

A sok bénázást hibázást egyszerűen nem értem..pl az útdíjas részt..ezt én megoldom 30nap alatt..térképen bejelölgetem..és 2 autóval lejáratom ezeket a részeket..látom hol a gond..

Nem lehet hibázgatni..a megbolondult hataloméhes libsibalos csürhe naponta vonyít.,,nem kell nekik még muníciót is adni.

Az adórendszer bonyolult lett..van alapja annak használatarányos adók legyenek..van egy alapadó és utána a használattal és a fogyasztással arányosan fizessék a pénzeket..de ha már füstadó is van az már sok..főleg úgy, hogy az alapadók sem alacsonyak.

Én azt javasoltam vezessék be az árbevétel arányos forgalom utáni minimáladót..amit le lehetne vonni a társasági adóból..ez a nettó forgalom 2-3% lehetne..jól beszedhető egyszerű adó lenne..olyan cégeket is lefölözne akik külföldre viszik a nyereséget.