Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #718429Sajnálattal látom, hogy árulod a stockyt. Szívesen megvenném, de anyagilag úgy megvagyok viselve, hogy a lábazatot sem... :-) De majd írok sok "okosságot" amivel emelem az oldal fényét, és evvel értelemszerűen az eladási árat is természetesen:-) Amennyiben nem nekem kell fizetni akkor a határ lehet akár a csillagos ég is! :-) Persze nyugodtan mondhatod, hogy inkább ne. Azt is megértem, sőt:-) De "szakmázzunk" is egy kicsit! Ezen a szánalmasan vergődő hazai tőzsdén (ami nagyon szépen tükrözi hazánk elmúlt években elért remek és felülmúlhatatlan gazdasági sikereit, és a még remekebb jövőbeli kilátásait) normális ember nem igazán vesz semmit. Talán még a félhülye sem:-) Kivéve! (és akkor el is érkeznénk a BÉT állócsillagához...na jó, néha hullócsillagához:-) Telekomot! Főleg akkor kerül képbe ez a sokak számára jelentéktelennek tűnő (mellesleg remek, és méltatlanul semmibe vett papír:-), ha a kedves "befektető" nem akar néhány nap alatt meggazdagodni (ennél a papírnál a hirtelen meggazdagodás veszélye még véletlenül sem fenyegeti a tisztelt befektetőt... fityesz garancia is van rá:-) A lényeg, amint fényességes és "kiváló" csapata új kihívásokat talál (bár nem keres.. még:-) az élet egy teljesen más, az ország lakosságának életminőségére kevésbé kártékonyan ható területén, a papír majd szárnyakat kap:-) Persze néhány egyéb papírt is rövid időn belül felértékelne ez a várva várt esemény(amihez napról-napra közelebb kerülünk:-). Hacsak! nem rosszabb jön utánuk esetleg. De, mivel a mérce igen alacsonyan van, talán-talán (nem biztos) sikerül a következő csapatnak "jobban teljesítenie"(itt egy kicsi félelem azért van bennem). A különféle különadókat valószínűleg nem fogják egyből kivezetni, de szép lassan jelentősen fog csökkeni a mértékük és végül talán teljesen el is tűnnek ezek az adók. Frekvenciadíjak évekre letudva. Jelentős költségcsökkentés a következő években (a sajnálatos elbocsátások következményeként is). Szóval a jó isten sem menti meg a telkó részvényt birtokló remény vesztett embereket attól, hogy tisztes osztalékkal párosuló jelentős árfolyam növekedést( ismét azt a bizonyos csillagos eget kell emlegetnem) legyenek kénytelenek elszenvedni a következő években:-) Hacsak ki nem vezetik előbb a tőzsdéről. Ennyi…egyszerű dolog ez a tőzsde, tényleg nem nagy ördöngösség! Ennél fogva különösen nagy rejtély számomra, hogy akkor miért is nem megy nekem :-) Mindenesetre én elkezdem csipegetni. Kezdődhet a zuhanás! :-) Birkanyíró kolléga segítségére is feltétlenül számítanék a későbbiekben. :-)