Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #714331

Ennek az országnak nincs már jövője csak múltja...

Reggel fél 8-ra nyitásra megyek az orvosi rendelőbe és már akkor 8 nyugdíjas várakozott bebocsátásra...

Én csak a jogosítványomat akartam volna meghosszabbítani és már mentem is volna dolgozni, hogy minél több nyugdíjjárulékot tudjak kitermelni. De nem , várnom kellett 1,5 órát a bebocsátásra.

Könyörgöm, vezesse be már valaki azt, hogy a 65 év felettiek csak munkaidőben (reggel 9 és délután 5 között) utazhassanak féláron (és NEM Ingyen) az ez előtti és ez utáni órákban csak teljes áron utazhassanak! Akkor egyből kiderülne, hogy hányan járnak orvoshoz csak azért mert unatkoznak és trécselgetni akarnak egy kicsit meg érezni a törődést! (Ez lett volna az egyetlen értelmes lépése a gyurcsótány kormánynak anno a rendelőintézeti vizitdíj, ezzel teljesen egyetértettem anno).

Na hallgatom mit beszélgetnek a nyugdíjasok, most van egy olyan lehetőségük , hogy kapnak egy kártyát amivel évente 15-ször a Gellértbe , 10-szer a Lukácsba, 10-szer a Széchenyi fürdőbe is mehetnek tök ingyen! Nekem meg ha fáj a hátam és a doki felírja, akkor is kell 2100 forintot fizetnem! Milyen dolog ez már??!

Megkaptam a jogsim hosszabbítására a papírt. El kellett intéznem egy vérvizsgálatot, és egy vizelet vizsgálatot, meg a doki megnézte a vérnyomásom. Erre azt mondja: 7200 forint lesz...

What the fuckkk? Tehát fizetek/fizet a cég utánam havi rengeteg szociális hozzájárulást és utána egy sima vér és vizelet labor és 1,5 óra várakozás után annyit kell fizessek , mint egy magánklinikán??

Ja, mondanom sem kell, számlát nem kaptam, úgyhogy nem is tudom mire fizettem ezt a 7200-at...

Botrány ez az ország komolyan mondom...