Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Zotya32 Előzmény: #716903

megtaláltam, itt a cikk

http://privatbankar.hu/reszveny/kandallogyar-es-teheneszet-mi-lesz-most-a-phylaxiabol-interju-258769

A Phylaxiának jelenleg nagyon rossz a híre a magyar befektetők körében, amit meg lehet érteni, hiszen nagyon sokan nagyon sokat veszítettek rajta. Nem lett volna célszerűbb egy teljesen új holdingot alapítani, vagy egy olyan cégbe apportálni ezeket a vállalkozásokat, amelynek nincs ilyen rossz híre?

P. Z.: Nem minősíteném az előző menedzsmentet, az az ő dolguk, az egy lezárt korszak, amihez nekünk semmi közünk nincs. Azt, hogy egy új korszak kezdődik a Phylaxia életében, azt be kell tudni bizonyítani. Nem hiszem azt, hogy a fejekben egyik pillanatról a másikra a kellemetlen emlékeket át lehet alakítani, de azt gondolom, hogy egy egy-két éves normális, tiszta, átlátható gazdálkodással rá fognak a befektetők is jönni arra, hogy más szelek fújnak.

– Ehhez az is szükséges lenne, hogy az árfolyam, bár most emelkedik, ne nagyon essen tovább. Gondoltak arra, hogy árfolyam-karbantartást végezzenek, saját részvényeket vásároljanak?

P. Z.: Nem hiszem, hogy a jelenlegi tulajdonosi körnek vagy a társaságnak feladata lenne, hogy árfolyamot tartson karban, az nekem mindig egy kicsit olyan műdolog. Nyilvánvalóan mondjuk az OTP 2000 forinton vásárolná a saját részvényeit, és biztos vagyok benne, hogy ha egy bizonyos árszint alá esne az Opimus, akkor beállnának a vételi oldalra akár a mostani tulajdonosok, akár a cég maga is. De nagyon bízom abban, hogy erre nem lesz szükség, a cég értékét ítélje meg a piac.

1-2 éves időszak lassan letelik...

bizonyos árszint... 30-hoz képest 20-22 ft... még nem esett eleget, hogy nem vettek még belőle? nem éri meg itt sem venni nekik?