Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Szabadalmak

Janicroft Előzmény: #705377

Nagyon nem értem miért csinálja ezt, külföldi cikkekben olvasom hogy részvényesek csak remélik hogy az akkumulátor technológia az nem szabadalom hanem trade secret és azt nem adja ki. K. érdekes fejlemény. Egyébként először arról volt szó hogy a charging station technológiája lesz open source, most meg már minden... Akartam már írni napok óta hogy a BMW borzasztó pénzeket nyom az i8 marketingjébe, még Magyarországon is nyomják a reklámot, frankfurti reptéren kint van egy i8, amszterdami reptéren kint van egy i3, nagyon rajta vannak a témán.

Erre most olvasom a következőt:

BMW, Tesla in possible technology partnership • 5:30 AM

BMW (BAMXY) says it met with U.S.-based electric car maker Tesla (TSLA) this week to discuss a possible joint operation regarding electric vehicle technology.

"Both companies are strongly committed to the success of electro-mobility and discussed how to further strengthen the development of electro-mobility on an international level," a BMW spokeman announced.

Szóval vagy hatalmasat fogok szopni ezzel a Tesla pakkommal vagy nagyon jó lesz nekem de jelenleg ember legyen a talpán aki me tudja mondani milyen hatásai lesznek ezeknek a bejelentéseknek...