Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Janicroft Előzmény: #705083

Tényleg, tavaly szeptemberben azt írta célár 300 USD, majd tovább 100 felé.

Plusz írt olyat is hogy első shortja 465-ről nyílt, majd 700 fölöttről is. Remélem időben zárta őket mert ezek eléggé bukóban vannak. Illetve a 700 fölötti még nincs, de ha így halad a részvény akkor az is ott lesz.

A WWDC-ről és a darabolásról nem is nagyon beszéltünk egyébként, magánvéleményem itt:

Érdekes volt a konferencia, hozták a várt bejelentéseket (iOS8, OSX frissítés), sőt még egy kicsivel többet is. A különböző eszközök közötti integráció szintje csodálatos (iPhone-t töltöm a szobában és a Mac-en fel tudom venni a hívást, szerkesztek egy emailt de amint a Mac közelébe érek onnan is azonnal folytathatom, stb), ez ismét egy olyan rendszer/élmény amit más gyártók nem tudnak hozni és nem is fogják tudni ezt soha.

Oprendszerek fejlődése, új lehetőségek nagyon tetszenek.

Tim Cook most lépett igazán színpadra. Olvastam egy cikket hogy eddig kereste az Apple az őj hangját (Jobs halála után), de most végre meg is találta. Cook agresszíven nyomta most a beszédet, ostorozta az Android rossz felhasználói élményét, frissítések adoptálását, ugyanezt tette a Windows 8 esetén is. Jó volt hallgatni a beszédet.

HomeKit, Health. Ezekre vártam nagyon. okosotthon, Internet of Things, Health applikációk. Ezekkel ismét olyan integráció felé megy el az Apple hogy azt most még nem is látjuk (ki fogja lecserélni az iPhone-t ha az egész otthoni szellőző/világítás/fűtésrendszer ehhez fog kapcsolódni, plusz akkor már kell egy iPhone minden családtagnak). A Helath az előttünk lévő időszak slágere lesz. Mindenki aki sportol vagy figyel magára, látni/mérni akarja az eredményeket.

Ide kapcsolódik hogy jelenleg nem nagyon van mivel, legalábbis nem Apple cucc, na majd itt jön képbe az okosóra.

Mindent összevetve nagyon pozitív a képem még mindig a cégről, az emberek szeretik és egyre jobban szeretik az Apple cuccokat, felismerik az előnyöket.

A részvénydarabolás után a rv közelíti a 100 dollárt, ami a történelmi csúcs 700 dollár környékére mutat, ha ezt is átviszi így lendületből, plusz hír nélkül akkor megemelem a kalapom, de nem hiszem hogy ez be fog követekzni, lenni kellene itt valami megállónak.