Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: cold front

gilgalad Előzmény: #693478

Én nem mondtam azt, hogy a ruszkik veszthetnek ezen. De attól még utálom az ilyen agresszorokat és az ő kiszolgáló kutyusaikat is, mert utóbbiakról elmondható, hogy gyakran színt, köpönyeget váltanak, csakis a lóvé és az egzisztenciális függés érdekli őket. Az oroszok már majd az összes kelet-európai autoriter vezetőt megvették. Bármit megtehetnek, akár vérontás nélkül is, senki nem mer nekik menni.

Ki tudja, itt a nosztalgia növekedésével talán ugyanúgy szegfűkkel várnánk őket. Március végén így is a magyar nemzetes-cöf-ös bagázs trappol egyet a ruszki barátainkkal történő békés együttélés érdekében. Ilyenkor ezekben az emberekben nem fordul meg valami, nem éreznek gyomortájékon némi perisztartikát? Nem értem ezt hogyan tudja rendbe rakni magában a hajdan volt ruszki ellenes nemzeti oldal, a kommunista áldozatok és leszármazottaik... Itt már én tényleg kevés vagyok.

Amit mondasz, így van, az EU szájkaratén kívül asszisztál bármihez, nincs ellenszer. Amerika meg nem fog rakétákat lődözni, maximum ha kirabolták az összes off shor országot, esetleg utána.