Re: nincs cím
Sumér harcos Előzmény: #691655meg ezért is jobb a benzines...
néhány mazda 6 használt diesel komment,semmi pénzért nem vennék dieselt belőle 2006-2008évjárat mely nem is biztos megkapható 6000euroért:
a forum zeng a DPF rendszer hibákról,már 110ezerkm-es diesel Mazda 6,totálisan rakoncátlan stbstbstb:
"Sziasztok!
M6 2007 2.0 cd 89 kw. Előzmény: gyakori regenerálás, magas fogíasztás, majd dpf eltömődés, végül dpf hőmérséklet-szenzor hiba.
Diagnozis: 2db izzítógyertya rossz, EGR néha beakad, Lambda szonda előtti szenzor elolvadt. 2.sz injektor érték 180 körül van
Terápia: Gyertya csere, EGR tisztítás, szenzor csere, hibakód kiolvasás, injektor kalibrálás, kényszerregenerálás. Injektorok bevizsgálása javasolt. Közben nyikorog a generátor szabadonfutója is. Asszony tiszta kész... :)
Az injektorok bevizsgáltatását meddig huzhatom el szerintetek? $ $ $
Köszi!"
még1:
"Nekem egy 2006-os (5.hó) Mazda6 kombim van, 2.0 diesel (121 le) (142000km)
Ausztriába járok ki vele dolgozni és tegnap csinált egy olyat hogy menet közben mintha elment volna a turbó, vagy vészprogrammal ment volna a kocsi, nem akart menni.
Úgy viselkedett mint egy sima szívó dízel, nem volt az a tartomány amitől húzot volna a turbó, végig egyformán gyorsult, elég gyengén.
Előtte egyfuzamba mentem vele 350km-t, és az utolsó 20km-t az Alpokban már erőtlenül tettem meg.
Majd amikor megérkeztem, felnyitottam az elejét, hallgatóztam, de semmit nem észleltem.
Leállítottam majd beindítottam és utána jó volt, hallottam hogy egészségesen szól a turbó és a próbakörnél már nagyon szépen ment.
Az utolsó 20km-en a hegyekben végig 2000-es fordulat felett tartottam, mert gyanakodtam hogy a részecskeszűrő tömődött el annak ellenére hogy semmi visszajelző lámpa nem jelezte ezt.
Letiltott volna valamiért az elektronika, vagy miért csinálhatta ezt?
Honnan tudom hogy mikor regenerál a részecskeszűrő? Még nem világított sosem a DPF lámpám, nem tudom hogy el lehet-e tömődve, egyhuzamban szoktam vele menni hosszabb távokat."