Re: a szigetlakók :o)
Sumér harcos Előzmény: #684926ugyanigy jártam csütörtökön,egy baráti házaspárral mentünk kecskemétre a malom centerbe megnézni a filmet...részemről rábeszélésre,mivel angolul állitom és állitottam, 2hét múlva tökéletes 100%minőségben leszedhető a film...aztán engedtem a csábitásnak..
du 3mas előadásra mentünk,hely előtte napokig nem volt sem kecskeméten,sem pedig szegeden(mivel most vidéken tartozkodtunk bpesti mozi szóba sem jöhetett)sehol....
már gondolkoztam magam is a sztorit ismerve,olvasva...mondom mi lehet ilyen szuper ebben a kis bibsimaksi törpe csaló történetében,amit eladott.....és a 2-3év börtön év alatt irt meg?
a társadalom szintje egy nulla,rühes,pudvás az egész......itt szőlőt kapálni senki nem akar már,normális értékrend nem létezik...mindenki luxus kurrva akar lenni,akinek a piccsájából szivják a kokót...vagy éppen emberek pénzét elszedő és elcsenő sztárbróker.....
a groteszk pedig az,hogy nem rossz a film.
az igazi wall street farkasa:
" "Belehalt valaki? Hát akkor meg?" - ez volt a reakciója egy újságírói kérdésre még 2000 körül, amikor azt firtatták, a lelkiismerete hogy viseli el ennyi ember átverését"
http://index.hu/kultur/2013/12/29/a_wall_street_igazi_farkasa/