Re: munkanélküliség
Euroman Előzmény: #683837a német anyanyelvi szinten megy, mivel német ajkú családból származom, anyámnak az anyanyelve, a magyar csak tanult nyelve (nem is Mo-n született, csak 5 éves korában jöttek ide)...néemt nyelvterületen 2 évig voltam ösztöndíjas egyetemeken, utána tolmácsként is dolgoztam...angol is megyeget, mert középiskolában, egyetemen azt tanultam...SAP biztos hogy nem megy, mert 1998-2002 között dolgoztam is vele (MM, CO,SD modul), tanfolyamon tanultam is, és nagyon nem ment...végig kis papírpuskákról néztem, hogy az egyes ikonokra milyen sorrendben kell kattintani....programozást 8fortran nyelv) egyetemen tanultunk olyan 1986-87 táján...egész tankörben 1 fiúnak ment, arról másoltuk a zh-n is a megoldást...tanár engedte, mert látta, hogy fogalmunk sincs róla, az egész tankört meg nem akarta megbuktatni....szvsz ezek elsajátítására annyi esélyem van, mint agysebésznek kitanulni...az orvos egyetem is "csak" 6 év (évismétlések nélkül), meg legalább 3 év a szakvizsga...úgyhogy közel a 60-hoz már akár operálhatnék is....vicces lenne:)