Re: nincs cím
Euroman Előzmény: #678567én két házról sosem beszéltem....egy ház van, aminek a földszintjén laknak a szüleim...praktikus okokból is, mivel lépcsőn egyáltalán nem tudnak menni, síkon is csak segítséggel, bottal...én lakom az emeleten...második ház nincs....1 villanyóra/gázóra/vízóra van, együtt viseljük a költségeket...az összes ilyen munkát én végzem a ház körül (mosás, vasalás, takarítás, kert, sőt az egyszerűbb barkács karbantartási munkákat is)....ez itthon nem gond....a havat is eltakarítom, 30-40 perc alatt...de ez nem ugyanaz, mint a hét 5 napján napi 8 órában éhbérért, egy közmunkafelügyelővel a nyakadón ezt csinálni....ahol lakunk az utcában is csak 2-3 ember csinálja ezt meg magának, a többihez fizetett alkalmazott jön, mert a fűnyírót sem halnadók tolni....mondjuk mi is nagyon nehezn tudjuk lépcsőn felhozni a pincéből a fűnyírót, mert apám súlyos műtétje után szinte semmit nem emelhet, és nekem is sérvem van....annak idejeén huszonéves koromban dolgoztam bányában is, ruhr vidéken nyári gyakorlaton 3 hónap alatt egy használt kocsi árát kerestem meg, azzal jöttem haza...gmuiszalag alól lapátoltam szénport....ma már nem menne, 48 évesen már nem olyan az egészségem, nem vagyok olyan formában....