Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: A pápa most kinyúlt a határokon túlra

Ricsi Előzmény: #668910

És mi van azokkal, akik pedofil hajlammal születnek? Vagy erőszakos hajlammal? Vagy kleptomániával? Sorolhatnám napestig.

Ezek mind bűnök a kereszténység szemében, tetszik, nem tetszik. És azért, mert a mai világ a bbuuzzii-lat máshogy akarná kezelni mint a többi hasonlót, nekem ezt nem kell elfogadnom. Ezért nem is fogunk róla tudni beszélgetni, mert sosem lesz olyan világ, hogy én ezt elfogadjam. Pont, mint a lopást, a pedofílizmust, vagy bármilyen más, a Bibliában elutasított dolgot.

Én nem fogadom el a házasságtörést sem - ugyanezen okok miatt - bár a világban teljesen természetes. Egyre nagyobb a lelki leépülés, és pont az ilyenek játszanak benne szerepet.

Nézzük meg jobban kicsit. A házasság egy eskü, holtodiglan, stb. Minden bajban, stb. Minden körülmények között, stb. Erre eltelik pár év, és rengetegen megszegik az esküjüket. A saját esküjüket, amire senki nem kényszerítette őket. Számomra ez pont olyan bűn, mint a többi, amit eddig felsoroltam.

És tudod, Jézus azt mondta, hogy aki egyet megszeg, megszegi az összeset. És tetszik, nem tetszik, ez a keresztény igazság. És mondhatsz te bármit, meg az emberi jogok, meg az ilyen baromságok, aki ott fog állni Isten előtt, nem hivatkozhat ám senkire és semmire, a Biblia mindenkinek elérhető, mindenki megértheti belőle, mit akar Isten.

És én megértettem, ehhez is tartom magam, és SOHA SENKI!!!!!! nem fog az ellenkezőjéről meggyőzni. Sem pápa, sem láma, sem senki más.

Többet ehhez nem tudok, és nem is akarok hozzátenni...