Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: A pápa most kinyúlt a határokon túlra

Ricsi Előzmény: #667659

A homofóbia nem fóbia, csak elnevezték annak, hogy a hozzád hasonlók le tudják vele degradálni az egészséges többséget. Ez egy tipikus viselkedési forma tőlük.

Egy normális ember semmiben sem tud hasonulni egy bbuuzzii-hoz szexuális téren. Ha ez fóbia, ám legyen. Ha az emberek nagy része úgy gondolkozna mint te, és a hozzád hasonlók, akkor nem kellene ennyit foglalkozni ezekkel az aberráltakkal. De a társadalom nem fogadja el őket.

Csak olvasd el ezt: http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/durva-vallomasok-inkabb-az-abortusz-mint-egy-meleg-gyerek-257449

Idézet: Megdöbbentő volt, hogy miközben a korai szívinfarktus génjét hordozó magzatoknak csak 31 százaléka nem születhetne meg, addig a férfi homoszexualitásért felelős génnel rendelkező magzatok 91 százalékát elvetetné az édesanyjuk – mondta Czeizel Endre.

És hogy tudd, ennek a fennmaradó 9%-nak a nagy része BIZTOSAN!!!!!! vallási okokból nem vetetné el, mert az abortusz gyilkosság. Na szóval, így áll a társadalom ehhez a kérdéshez.

Olvasok ám én is cikkeket, csak én nem rakom be az ilyeneket, mert én nem akarok a buuzzii-k ellen harcolni. Veled ellentétben persze, aki minden, bbuuzziik-kal kapcsolatos cikket ideteszel.