Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

exmnbs1 Előzmény: #504728

http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/109/7/#post504728

"Ok,DMolnár, nem vagyok bosszuálló, mint a kiválasztott zs...zsiráfok.

Szóval, határhelyzet van. Volt egy sztori--rfv duplázódunk,senki sem ismer bennünket,fű alatt nagyot húzunk--tartott 2011.május elejéig. Élt 2 évet. Én éppen 15 éve húzom az ipart.nemegyszer átéltem a mai napot. Nem esett jól--3 hét alatt épp 32 millió a mínusz-- de pont ezért tudom:ennek be kellett következnie.

A DMolnár-féle kezdő--de megértve,és megpróbálva segítve--résztvevők pánikreakciói érthetőek. Én is ezt csináltam, amikor megyó éppen tromphfolt 9 éve. Mindenem elment.eladtam,elegem lett soha ne lássak tőzsdét....Megértem, és bocs, de elnéző mosollyal szemlélem.

Szóval a papír,itself. Ne lássunk összeesküvést, bár bizonyos esetekben nem vagyok ellene...Egyszerűen 2 éven át former mindig megfogta ha ilyen volt a szitu,5-10.000 darabbal az ár ott volt, ahol célszerűnek láttam...de most nem akartam:de Molnár egyet ne felejts el:ha én tételt adok, akkor csak úgy, hogy az ár emelkedjen(remember last october 9500-9800).Miattam az ár sohasem fog esni.....

A mai esés az elmúlt hónap rózsaszín szemüvegének eredménye:csak fel15-20-30k-ik..

Megsúgom:meg lesz, de nem úgy és nem akkor amikor a legtöbben várják. Értsétek meg: a tőzsdén egyszerre mindenki NEM nyerhet...

Kell kirázódás...a tanulópénzt--15 év után-- 30 millióm bánta..Jó pap...

DE:ma láttuk az alját.Kéretik számonkérni(nem júl1-én)...Felnőtté váltunk....

Aki maradt, erős...Aki ma a lövészárokban hátat fordítva menekült,az nem fegyvertárs..Szerintem elhullott...lehet ezért veszett el ERDÉLY?

istokede""