Re: nincs cím
Janicroft Előzmény: #662773Én azért nem hasonlítom sem a Nokiához sem a RIMM-hez mert az Apple más területeken is jelen van (tablet, Mac, iMac) illetve jelen lehet, pl TV. Ha csak arra a területre fúkoszálok ahol a Nokia és a RIMM is jelen volt, az okostelefonoknál, ott egyértelmű hogy mindkét cég masszív lemaradásban volt/van az Apple-hez képest.
A kérdésem hogy mi fogalmad van neked arról hogy mit kezd a kp állománnyal arra vonatkozott, és itt most AT-nek is válaszolok egyben, hogy szerintem lehetnek olyan tervek, melyekhez a cégnek szüksége lesz irdatlan mennyiségű pénzre, de ezeket a terveket nem osztja/oszthatja még meg senkivel. Erre gondoltam, nem arra hogy az jó ha egy cég ott ül a pénzen, nem kezd vele semmit, te pedig mint részvényes nem kapsz belőle semmit és nem s tudod hogy mi lesz vele. Persze hogy az nem jó.
1-2 éve már pletykálnak róla hogy az Apple akár komplett gyártósorokat viet haza az USA-ba, beszállhat a TV businessbe úgy hogy saját gyárat épít vagy jelenlegi panelgyártót vásárol fel, stb. Ezekhez pénz kell!
Én egyelőre türelemmel várok és kicsit aggaszt hogy a cégnek túl sok kitettsége van az iPhone miatt, de egyrészt úgy tűnik hogy ezt jól menedzselik, másrészt én tényleg várok valami újat.