Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

lagwagoner Előzmény: #661612

"egyetlen alkalmazott nincs. Még kávét sem főz senki, egy telefont sem vesz fel egy titkárnő egy ekkora cégnél? Ez neked komoly cég? Ez egy vicc, egy rossz vicc."

Tevékenységéből ítélve erre miért kéne alkalmazott :-) Lehet, hogy a felesége csinálja ezeket (mint tulaj). Annyira nem nagy cég. Ahogy mondtad olyan mint egy bef.alap, csak részvényesítve van. A Vakmajom is "RT" lett, gondolom csak ezért nem vesznek fel titkárnőt.

"Ez semmi más, csak az, ahogy Zsiday&haverok kereskednek, de egyebekben nem is akarnak ebből céget építeni,"

Gondolom a tőkebevonással ezen kívánnak változtatni.

"amely esetben viszont a tényleges jövedelmeket elmaszkolják és azt például beszámlázás útján veszik ki a cégből."

Hát ha tényleg így van, akkor ennek csak utána lehet járni. Mondjuk ezt te jobban átlátod.

Hogy egy személyes kvázi a cég ez tényleg így van, valóban nem önjáró.

"Pontosan az ilyen cégekre utaltam, amikor azt hittem, hogy valójában halvány fogalmad sem lehet róla, hogy ez most nyereséges, vagy veszteséges, fizet osztalékot, vagy nem fizet és hogy egyebekben mennyi pénz megy ki a cégből valójában a tulajdonosok irányába."

Ha számláznak az a mérlegből látható lenne, nem? Hogy szolgáltatás címen mennyit fizetett ki meg ilyenek. Pár tízezer forintos tételeket számoltam össze a mérlegből.

osztalékot meg nem fizetett, mert 2012-ben nem volt eredmény. Bár azt hiszem értem mi nem tetszik neked (talán ). Először azt hitted, hogy a teljes tőkéből kivonták szépen a saját részüket, hogy így maszkolnak. Ezért linkeltem be, hogy ezt csak a részvényár meghatározásánál használják, szerény értelmezésem szerint.