Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Spade Előzmény: #656622

"a szakik hajlítások előtt gyorsan beütik a zsebtollattyúba, hogy merre is kell hajlítani az ereszcsatornát vagy a vasrudat, egyértelmű. :D"

.

beteszik a zsebtolattyúba, mi ? A lépcsőt meg a falat meg beteszik a lépcsőtolattyúba meg faltolattyúba mi ? Azt se tudod h a csatornánál mit kéne nézni annyira nem értesz ehhez, te szaki te :)

.

A pénzügyekből meg kb annyut tudsz h 5 forint meg 5 forint az 10 fiorint de sztem abban se vagy teljesen biztos :) még jó h az összeadást használtad az életedben mert azt se kéne érettségire tanulni szerinted. Gondolom háromszöget se haszhnéáltad soha az se kell meg a kört se, dobjuk ki.

.

"ha bármikor bárkinek netán sinust kell használjon (nekem pl. soha nem kellett pedig napi szinten mozgok pü-ben, és egyenlet sem kellett, te se tudod, miröl beszélsz ember...), arra ott a SZÀMOLÒGÈP. Képzeld, már számítógépet is feltalálták!!!!!"

,

Ebből látszik h lövésed nincs, mert kevered a függvénytáblát annak használatát a sinus cosinus értésével. A SZÀMOLÒGÈP max a függvénytáblát váltja ki nem azt h tudd mi a szinusz abban sajnos nem segít bármennyire is szeretnéd. Tudod a függvénytábla az ami papírból van és lapozgatni kell a SZÁMOLÓGÉP meg amin billentyűzet van és nyomogatni kell, a számítógépet már nem is mondom ma elég ha ennyit megtanulsz. A tablet meg amiről ma is beszéltem már végképp nem neked való de azt meg érinteni meg simogatni kellene :)