Re: nincs cím
Előzmény: #653303Csendben jelezném hosszhuszár, hogy eleddig csak egyetlen véleményt moderáltam ki annak stílusa alapján a roberta féle gyalázattal kapcsolatban, az viszont pont Dr. ursié volt. A többit ugyanis nem is olvastam el, hanem olvasatlanul kerültek moderálásra annak okán, hogy azokat olyan személyek írták be, akiknek jeleztem, hogy bannolva vannak és nem vagyok rájuk kíváncsi a topicaimban. Máshol csak átugrom a hozzászólásaikat, itt viszont ki is törlöm olvasatlanul.
Mindez tehát valójában egyszerűen annyit tesz, hogy azon alakokat moderálom ki, akik egyebekben végighaknizzák a forumot, hogy nem akarnak olvasni, nem akarnak látni, oszt valójában mégis képtelenek arra, hogy NE OLVASSANAK és ne érezzék "szent küldetésnek", hogy az én topicaimban IS véleményt mondjanak arról, amit írok, vagy egyszerűen csak rombolják a topicokat, hogy mások SE érezhessék jól magukat.
Most őszintén, neked mi lenne azokról a véleményed, akik sugárban hányják tele az összes topicot utánam, ahol megjelentem, hogy menjek vissza a saját topicokba, majd ezek után képtelenek megállni azt, hogy engem olvassanak és reagáljanak rám? :) Mennyire lehet őszinte, vagy gerinces ember az, aki azért haknizik, hogy nem akar olvasni, de képtelen megállni, hogy olvasson?
Ez már nem is Howard Stern effektus, hanem egyszerű megszállottság, amivel nem bírják elviselni, hogy semmibe veszem őket.
Röviden: Bizonyosan nem azért vannak törölve, mert egyetértek velük, vagy sem, hiszen fogalmam sincs hogy mit írtak.