Regisztráció Elfelejtett jelszó

törölve

tozsdenyul Előzmény: #653210

Gondolom véletlenül hagytad ki az idézett rész után közvetlen sort :)

"Szörényi Levente utalt arra, hogy Alföldi mostani rendezése még túlságosan friss és képlékeny számára az elemzéshez. Azt azonban hangsúlyozta, hogy számtalan ponton nemhogy elfogadja azt, hanem ő inspirálta és ezt vállalja."

Ahogy nem véletlenül nem látták:

""Megállapodásunk a rendezővel már a legelején az volt, hogy a művet eredeti formájában mutatják be, a dalokon és a szövegeken nem változtat, cserébe viszont színházi nyelven szólva mi halott szerzőnek tekintjük magunkat, nem látogatjuk a próbákat, nem szólunk bele. Úgy tudom, hogy Levente, aki jobban foglalkozik a darab történelmi hátterével, beszélgetett Alföldivel, és bizonyos tekintetben a rendező az ő invencióit követte" – hangsúlyozta Bródy János."

Annyit sikerült bemutatnod, hogy neked egy művészi (!) alkotással kapcsolatban csak egyféle értelmezés létezhet. Mert a vélemény és az értelmezés szabad :)

Ezenkívül egyrészt tévedtél, másrészt csak a szar ömlik már megint a szádból, ahogy Hofi mondta volt.

A szerzőknek, vállalják a darabot, sőt, ők inspirálták részben.

Másrészt az olyan kritikákra mint a tiéd, ez a válaszuk:

""A mű a rendezési elképzelés miatt túlontúl is a fókuszba került, egyfajta hisztéria van körülötte. Ezen nem azt értem, hogy nem szeretik, hanem valamiféle szennyhullám tör elő az emberekből, ez abszolút tetten érhető az interneten. Nem is látták, de ömlik a szenny. Mindenki **** és szabadkőműves, én is az vagyok. Van aki azt írja, Alföldi a pénzért csinálta, más szerint a sikerért. És az bűn, a siker?" – fogalmazott."

Kultúrált anyázás igen, téged leanyáztak finoman, Robertát meg vállalják. Ez van.

Valami tényleg igazolódott...