Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #649955

"Ez nem bank, mivel bármit csinálhatnak a pénzből"

Senki sem mondta, hogy bank. Te állítottad, hogy betétből nem tud finanszírozni, miközben gyűjt betétet és abból is tud finanszírozni.

"Továbbá hidd el, biztosra tudom, h nincsenek intézményi befektetőik"

Ugye nem haragszol, ha erre az a válaszom, hogy nem hiszem el? Hinni a templomban kell.

"most ez a 8,65%-os reklámra, amiket a Quaestor Pontoknál reklámozva, az utcáról betévedt embereknek szánják, mindenki aki mélyebben elemzi a céget, rájön h ez különösen kockázatos. 8% feletti hozamokat ígérni..."

Aki mélyebben elemzi a céget, annak a 13%-al miért nem volt problémája és miért pont a 8% feletti hozamokkal lenne a gond? Ha 7%-ot ígérne, az miért lenne alapvetően és alapjaiban más?

"egyelőre főleg a stadiont hitelezik agyon, meg van pár szállodaépítési projektjük az országban."

Meg Oroszországban, és ebből mi következik? Mint írtam, én stadionról nem tudok, de egyebekben sem hiszem, hogy az ma rossz üzlet lenne Magyarországon.

"A taxöv pedig nem a Quaestoré, csak együttműködik a Q csoporttal, mivel a Pontokban értékesítik a szövetkezeti hitelintézet számláit."

És ennek pontosan mi köze van az aktuális témához?