Re: nincs cím
Előzmény: #649930Továbbra sem értem mit szeretnél mondani, mert nem értem sem a gondolatmeneted, sem az egész mondanivaló célját, lásd:
"Folyószámlából viszont nem tudnak beruházást finanszírozni"
Miért, szerinted a több bank miből helyezi ki a forrását ha nem a betétekből?
"továbbá az a Forrás Takarékszövetkezethez tartozik."
És ez most miért érdekes jelen tárgyban?
"Tőzsdén jegyzett cég a B kategóriában, azonban nem kereskednek vele, továbbá tőzsdén szekciótag, lehet rajtuk keresztül kereskedni, persze nem ajánlott, mert nem a legjobb a rendszere, továbbá a 4 órás átutalási szabályt sem tartják, az üzletszabályzatuk alapján."
És? Nem kell velük tőzsdézni, DT-t végezni. És?
"Szóval egy mutyicég, van mögöttük egy agyonhitelezett stadion, néhány orosz beruházás, továbbá jó sok veszteséges leány és közös vezetésű vállalat, olvad szépen a saját tőke."
Na ez viszont már olyan, amit bizonyítani is kell tudni. Példának okáért egészen sok más érdekeltsége is van, csak amikről én tudok. Az, hogy a saját tőke olvad, azt szinte minden bank el tudja mondani ma Magyarországon. Azt kijelenteni, hogy azért lenne mutyi, mert éppen csökken a saját tőkéje, az azért igen erős beszólás, különösen azok után, hogy teljesen nyilvánvaló, hogy VAN és VOLT is saját tőkéje, ami ugye a mutyicégekre éppen nem jellemző.
"A Quaestor egy időzített bomba, ez pedig már túl sok információ ahhoz, h pánik legyen. Gondolkozz már ezen egy kicsit, mért csak kisbefektetők vesznek Quaestor kötvényt?"
Te belelátsz a nyilvántartásba, hogy kik vesznek Quaestor kötvényt? Én nem. Mesélj, te honnan tudod, hogy csak kisbefektetők vesznek náluk kötvényt?
Egyebekben pedig minden befektetés időzített bomba, mondj valami újat. Ha pedig újat nem tudsz, akkor legalább azt, hogy mi ennél a biztonságosabb, avagy jobb.