Re: nincs cím
Előzmény: #649482OFF Téged tényleg nem lehet megkérni, hogy ne ebben a topicban politizálj és játszd le újra és újra ugyanazt a lemezt? ON
Az uzsoratörvény nem százalékot, hanem elkövetési magatartást ír le, amely meghatározott helyzetbe hozza a szerződés alanyát. Abba pedig minden különösebb erőlködés nélkül bele lehet látni azt a szerződéses gyakorlatot, amit a bankok folytattak. Amiben az OTP vitte a prímet és amiből a TSZCS elnök komoly anyagi hasznot húzott.
Nehogy már azt hidd, hogy ez valami könnyű sétagalopp lesz a TSZCS elnöknek azok után, hogy egyebekben már meglebegtették, avagy már meg is tették a bűntetőfeljelentést a bankokkal szemben. Nagyon el vagy tévedve abban, hogy mi is történik valójában, és csak utoljára szeretnélek arra emlékeztetni, hogy eleddig mindig te estél pofára azokban az ügyekben amikben nagy szájad volt, hogy majd Brüsszel mit fog ítélni merthogy mindig nekem lett igazam azokban az ügyekben.
Ez azonban nem verseny. Én egyszerűen ON vagyok a kérdésben amikor azt mondom, hogy a TSZCS elnöke ezt most elqrta, nem kicsit, hanem nagyon, és hogy az idejének a visszaszámlálása megkezdődött. Abban is ON vagyok, amikor jelzem, hogy az uzsora szó megáll jelen ügyben, azt viszont direkt nem idéztem be, hogy az új BTK alapján ÖNMAGÁBAN az uzsorázás még nem válik bűncselekménnyé akkor, ha valaki együttműködik, hanem éppen ellenkezőleg: Ha valaki kiszáll az üzletből, beismeri a tettét, együttműködik, akkor megszűnik a bűncselekmény tényállása is, lásd előbbi pdf-et:
"10. Az Indokolás szerint az elkövetık közötti „érdekszövetség” megbontását célozza meg a törvény azzal, hogy a hatóságokkal együttmőködı, tevékeny megbánást tanúsító elkövetıvel szemben a büntetés korlátlan enyhítésére ad lehetőséget."
Azaz a játszma élesbe váltott és más dimenziót vett: A labda már a BTK-nál jár, és dobnak még egy esélyt arra, hogy rendezzék a bankok a helyzetet, azt, amit kavartak. Fel van dobva a mentesség labdája és fel van téve Damoklész kardja is, csak ezt a TSZCS elnök nem is fogta fel és senki sem volt a közelében, aki felhívja a figyelmét arra, hogy nem sz@ros csizmában van, hanem nyakig sz@rban van. EZ ON, mert ez az OTP-re tartozó dolog.
Az viszont, hogy Lázárról, vagy rólam mi a véleményed, az k*vára OFF ebben a topicban. Egyszer már jeleztem beep-pel, hogy ne kóstolgass, most válaszoltam, innentől egyszerűen lesz@rom, hogy mit hánysz be ide Lázárral kapcsolatban, mert nem érdekel. És nem azért nem érdekel, mert fideszbarát vagyok, hanem azért mert qvára nem tartozik ide és baromira nem érdekel a Lázárral kapcsolatos véleményed az OTP topicban.
Köszönöm a megértésedet, avagy azt is lesz@rom, ha nem érted meg.