Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #649427

"nem gondolom h ez náci gondolkodásmód lenne."

Mondom én, hogy kell az átnevelés...

"nem lenne jó ha ugyanazon leszerepelt emberek kerülnének vezető beosztásokba."

LESZEREPELT? Hiszen jobban éltünk mint négy éve! A Pannon Puma száguldott, úgy lehagytuk a térséget GDP növekedében, hogy csak na! A hitelminősítők nem győzték értékelni a gazdaságunkat, a Forint erős volt és a mi várunk, a kamatokból bőségesen meg lehetett élni, most meg hol van ez a szép világ? Hol van az, hogy bemész egy bankba és máris adják a pénzt? Hol van az, hogy az autohoz még készpénzt is adnak, ha bemész egy szalonba? Egyáltalán hol vannak azok a szép új auto szalonok? Hol az építőipar, amit tönkretettek a rohadt nácibérencek, pedig világszínvonalú épületeket építettek korábban, aminek minden építész a csodájára járt és szinte nem győzték a bankok a papírmunkát, annyi pénze volt az embereknek, akkora jólét és bódottág.

Ezt mind elvette ez az aljas kormány! És még van bőr az arcodon azt állítani, hogy kedves vezetőink visszatérte ne hozná meg újra azt a szép világot? Micsoda eltévelyedett métely és erkölcsi fertő. Nem vagy te méltó arra, hogy megkapjad a GYURCSÁNY FERENC: "Na hogy kell meggazdagodni? Nagyon is!" című művét, avagy BAJNAI GORDON: "A libatenyésztés sikertörténete és személyes haszonszerzés" című művét. De még csak OSZKÓ PÉTER: "Hogyan építsünk irodaházat lakáscélra Magyarországon engedélyt vásárolva" című épületesztétikai lakotására sem vagy méltó, ahogy természetesen tök hülye vagy a CSIPAK: "A Zeppelin Budapesten" című történelmi-építészeti szakkönyvéhez sem.

Te wazze egy rohadt hidat se lennél képes a semmiből-semmibe vezetően úgy megépíteni, hogy csak autopálya matricával legyen használható a semmi közepén, te nem vagy képes domboldalba hegyvidéki alagutat építeni, te egyszerűen fejlődésképtelen vagy, amikor nem látod meg azt, hogy ezek micsoda hasznot hoznak az állam számára.

Még a végén azt is lenne pofád kijelenteni, hogy nem üzlet az, hogy felépítjük azt a 4-es metrot, ami akkora sikertörténet lesz, hogy alig 6 milliárd körül lesz az automata vezetős szerelvények éves üzemeltetési költsége.

Nem értesz te semmit, ezért kell majd rendet rakni a fejedben.

"hiszen egyszer már 8 éven keresztül láthattam, tapasztalhattam mit tudnak mire képesek."

És a megtévedt lélek végre felismeri, hogy micsoda agymosáson ment keresztül ez alatt a pár év alatt, hogy nem látja a műalkotásokat, nem látja a csodálatos főtereket, nem látja az ingatlanadó nélkül csodálatosan és rentábilisan működő településeket, nem látod azt, hogy milyen csodás volt az, amikor a becsületes adócsaló jobban élhetett mint azok, akik szabályok szerint akartak élni. Nem tudsz te semmit, csak errefelé írogatni.

"most hirtelen megokosodtak volna ?"

Nem, elhülyültél! De figyelmezz Keg Jenőre, mert ő meg fog világosítani, felnyitja a szemed, hogy meglássad ennek a kormánynak az aljasságát! Ez a kormány stadionokat épít, és nem akarja, hogy mindenki dohányozzon! Aljadékok! Mocsadékok! Lámpavasra az összes trafikost!

"se szanyi kapitánytól, se veress jancsi bácsitól, se bajnai gorditól, se buránytól, se szekeres imcitől, se lampert mónitól, se hiller pityutól, se sorolhatnám nem várok hirtelen megújulást."

Látható, hogy mennyire nem vagy te entellektüell, csak egy felkapaszkodott billentyűzetet ragadó senki, aki még arra sem képes, hogy a magyar nyelv szabályai szerint írja le a személyneveket. Na sebaj, majd meg leszel rendszabályozva, mert jól beperelnek téged a nemecsek irányelvre hivatkozva.

"ha valaki 8 év alatt nem tud elsajátítani egy szakmát, jelenesetben hogyna irányítsunk egy minisztériumot felelősen gazdálkodva és a köz javára, akkor most miért tudna ?"

EZÉRT nem szabad a fidesznek újabb négy évet adni! Látható, hogy nem értenek hozzá, hülyék hozzá, éppen ideje, hogy visszakapják a profik a kormányzás lehetőségét! Bagót mindenkinek a szájába, hogy így legyenek terhesek a nemzeti demográfiai mozgalom hősei, mert ez egyben a születési és halálozási oldaolon is megoldja a problémákat arról nem is beszélve, hogy a növekvő költségvetési bevételeket újra lehet osztani a nemzetközi hírűen becsületes STRABAG ÉS PORR között, akik természetesen ebből semmiféle formában és senkinek nem osztanak pénzt a Magyar Köztársaságban.

Itt nincs helye mutyinak! Itt nincs helye magyar vállalkozásnak! Fogd fel!

"h csődbe vigyem ?"

A fidesz már csődbe vitte az országot, látszik az, hogy csak adót emelni tudnak, de a forint árfolyamával nem törődnek, hiszen sz@rnak ők az ország bajaira, a devizahitelesekre. De majd visszajönnek és megmentik őket! Nemzetközi összefogással kitolják az MNB-ből a Matolcsy nevű elmebeteget és diadalmenetben hozzák vissza SIMOR ANDRÁST a nemzeti deviza megmentőjét!

Én nem értem, mit nem értesz ezen a dicső jövőképen!

Csak ez mentheti meg a Magyar Köztársaságot!