Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #649336

"ott van mindenki előtt a lehetőség h megfogja a kapanyelet az ásót és feltörje a kertje szűz földjét, vetőmagot ingyen kap."

Szabó Máté már megmondta: Ezt csak aljas féreg mondhatja, mert csak ilyen elvtelen ember lehet az, aki a segélyt feltételhez köti, kiszámíthatatlan dolgokhoz, sőt mi több, munkához. Na ezzel a csökevénnyel kell leszámolni, mert ez rontja meg az országot, ezek az irreális elvárások!

"a panelproli is el tud menni közmunkába , ha akar."

Te aljas! Most, amikor a szerencsétlen munkanélküli? Akkor, amikor a szerencsétlen honfitársainkkal együtt képtelen a nemzet megújulásán dolgozni, egész nap csak az időt és aki a kezébe kerül azt b@szni? Hiszen dolgozna ő, ha megfizetnék, de most csak egyre emelkednek a megélhetési költségei és azt várná el ez a mocsok kormány, hogy tartsa el a purdéit. Micsoda szemét vagy te ursi, ahelyett, hogy örülnél, hogy helyreállítják kemény munkával a demográfiát, te megvonod tőlük az alanyi jogukat, a gyerekvállalást is. Közmunka? Megalázó pénzekért? Micsoda arbeit macht frei gondolkodás ez, látszik a náci gyökér, ki kell ezeket irtani.

"szívesen adózok a munkások számára, hogy fenntartsuk a közösségi szolgáltatásokat, de nem a segélyezést ! az ingyenélést !"

MIFÉLE INGYENÉLÉS? Van munka? Nincs. Adsz nekik munkát? NEM. Csinál ott valamit az állam? Hát épít új közparkokat? Oszkogat autokat a munkába járáshoz? Felépíti a szolciális ellátó rendszert? Nem rak minden faluba egyetemet, amibe származási alapon be lehet rakni bárkit? Mi ez az egész aljasság, hogy megvonod a honfitársadtól azokat a lehetőségeket, amiket te aljas burzsuj módra megengedsz magadnak, és ezek után van pofád kizárni belőle a szerencsétlenebb sorsú társaidat? Hát vegyél magadhoz még két embert és legalább nekik fizessed ki a megélhetésüket, ez lenne az alap, hiszen neked még akkor is több maradna, mint nekik. De te még ennyire sem vagy hajlandó. PFÚJ!

"de hagyjanak engem is legalább túlélni."

Ha ők túl tudnak élni, akkor te ne rinyáljál! Ők az ékes bizonyítékai annak, hogy a te vagyonod töredékéből is meg lehet élni!

"s ha visszajönnek a szoclibel akkor el is temethetem minden esélyemet arra h munkából emberi módon megélhessek."

Hja ez a náci elmélet, ami mindig is gyűlölte a felvilágosult értelmiséget.

"a romáknak is akkor jár a bevezetett víz ha kifizetik ahogy mások is."

De nekik nincs pénzük! Nekik nincs munkájuk! A víz mindenkinek JÁR! Hogy gondolod, hogy őnekik csak azért ne járjon, mert nincs pénzük? Mi ez itt? Valami középkor? Még a végén az lesz, hogy járjanak a közkúthoz és onnan hordjanak vizet haza, hát jó hogy nem már oda érünk el, hogy ha nem dolgozik ne is egyen... jellemző, hogy a habfürdős kisasszony így képzeli az életet, hogy "hát ha nincs kenyér, akkor egyenek kalácsot!" Otthon ül a luxusban, aztán másoktól még az ivóvizet is használja, pedig az ilyen elvtelen alak még a budin is ivóvízzel húzza le a rózsaillatú sz@rát, de másnak még inni se adna.

Hányni tudnék ettől az önzéstől, ettől az aljasságtól, ettől az Európai értékrendtől teljesen idegen mentalitástól. Amikor Európában az utolsó bevándorlónak is több joga van, mint a honfitársadnak, mert őket el kell látni, akkor hogy képzeled, hogy feltételeket szabsz a XXI. századi világban?

"ahogy a nem roma v gazdag roma ember ha ki tudja fizetni ne a közkútról vegye-vigye a vizet."

Mondtam én hogy fajgyűlölet van az egész mögött, ki is bukott, hogy már megint megkülönbözteted a magyar állampolgárt holmi mondvacsinált és nem is létező különbségek között. Minden ember egyenlő! Ha te meg tudod venni a vizet, akkor neki is jár a víz! Ha másképp nem, akkor vedd meg neki!

"akkor jár az ingeyentankönyv ingyen ceruza ha iskolába jár a gyerek."

Na nehogy már csak akkor járjon! Hát miből tudnak a szerencsétlenek üzletelni, pénzügyet tanulni? Csirkét lehet oszkogatni, amit meg kell enni, mert éheznek, de ceruzát, tankönyvet nem? Tudtam én, hogy csak etetni akarod őket, de taníttatni nem, elvégre az észhez tartozókat megvonnád tőlük, aztán pár csirkével meg meg akarod venni a szavazataikat.

Micsoda csökevény, micsoda fertő...

"akkor jár az ingyen bérlet ha munkába jár az ember és szociálisan rászorult."

Hát ők aztán igazán szociálisan rászorultak, nem is értem, hogy miért pont a kiccsalád szúrja a szemed. Igenis külön buszt érdemelnének a nemzeti demográfia program megmentői, természetesen vadonat újat, hogy pár hónap után már ne ríjon ki a többi közül, ami 20 éve üzemben van, mert nem szabad hagyni, hogy kivételezettnek érezzék magukat a burzsujok!

"akkor nem éhezik a sok mélyszegény gyerek főleg romák, ha apja-anyja első útja a postástól nem a dohánybótba és a kocsmába vezet ..."

Látod náci párti aspiráns, már megint semmi tolerancia, állandóan bele akarsz ugatni az életükbe ez a baj. Ahelyett, hogy hagynád őket szabadon élni, úgy, ahogy nekik tetszik állandóan bele akarsz abba ugatni, hogy hogyan élnek, éljenek, mire költsék a pénzüket.

Teljesen igaza van Keg Jenőnek, ideje leszámolni ezzel az aljas ideológiával és helyére a megértő, toleráns, magyarokat cigánytól és magyartól független ideológiát a fejbe verni, amit a hithű és megtörhetetlen külföldi helytartók fognak majd kezelés formájában előírni.

Itt az ugaron rendnek kell lennie! Elég a nácikból és a náci ideológiából!

Le minden **** trafikossal, kötelet a nyakukba, le minden ellenvéleménnyel! Le minden stadionnal, épüljenek inkább a leszakadt rétegeknek házak, paloták! Kiszabadítani a hitelt folyósítókat, szabadon engedni a rendet fenntartó pénzügyi szakembereket! Ki a magyar vállalkozásokkal a rendszerből, jöjjenek a tiszta kezű nyugatiak, hogy megtanulják a magyarok a rendet és a helyüket az új világrendben!

ITT márpedig ugar lesz, mert ez a rend.